De mensen achter Topgeschenken.nl

DirectieOprichter Edwin van Arkel

Algemeen directeur, Edwin van Arkel: “Het is prachtig om met ons team elke dag duizenden klanten te verrassen met geschenken!”
De directie van Topgeschenken Nederland BV bestaat uit de broers Edwin en Robbert van Arkel. Edwin van Arkel (founder en algemeen directeur) heeft het bedrijf in 1999 opgericht en is destijds gestart als bloemist. Robbert is in 2015 toegetreden als operationeel directeur. Samen met het management team voeren zij de dagelijkse leiding over de circa 90 medewerkers.
KlantenserviceManager Klantenservice

Teamleider klantenservice, Aletta Zwaal: "De klant naar tevredenheid helpen, daar draait het om op de klantenservice. Elke klantcontact als positief ervaren, dat is een mooie beleving"
Voor vragen, problemen of advies kunt u 6 dagen per week terecht bij onze klantenservice, die u met veel plezier te woord staan. De klantenservice medewerkers zitten klaar om u snel en correct te helpen en te ondersteunen voor, tijdens en na uw bestelling. Ook over algemene en product gerelateerde vragen kunt u hier terecht.
SalesSales team

Sales manager , Chiel Scholte: “Onze klanten helpen om het maximale uit hun geschenken te halen, dat is waar wij energie van krijgen”
Voor al uw zakelijke bestellingen, offertes en het aanmaken van een account kunt u terecht bij onze sales afdeling. Ons sales team staat voor u klaar om al uw opdrachten in behandeling te nemen en geheel af te stemmen op de wensen en behoeften van uw organisatie. Wilt u in contact komen met de sales afdeling? Wij staan u graag telefonisch, per mail of persoonlijk te woord!Partner managementTeam partner management

Teamleider partnermanagement, Alex Wijkhuizen:"Wij zijn altijd op zoek naar een top samenwerking met de lokale ambachtelijke bloemisten en bakkers in Nederland en België."
Het accountmanagement team is het vangnet voor onze aangesloten bloemisten en bakkers. Ze staan de bloemisten en bakkers 5 dagen per week te woord voor vragen en laten de samenwerking zo soepel mogelijk verlopen. Daarnaast dragen zij zorg voor de landelijke dekking van alleen de beste partners, zodat wij als organisatie élke klant tevrede kunnen houden met een snelle service en bezorging zonder problemen!


AdministratieTeam administratie

Financieel manager, Arwin Boom:"Klanten, Partners en Leveranciers een goed gevoel bezorgen, daar werkt de administratie dagelijks aan​."
Want als de administratie niet op orde is, kunnen wij als organisatie niet goed functioneren. Dit geeft invloed op onze klanten, partners én leveranciers! Dus heeft u vragen over uw factuur of betaling kunt u terecht bij onze administratie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

LogistiekTeam logistiek

Teamleider Logistiek, Marcel van den Ancker:“Ons doel is dat de klant erop kan rekenen dat alle bestellingen naar alle tevredenheid en op tijd geleverd worden"
Het logistieke team staat 6 dagen per week klaar om al uw geschenken zorgvuldig samen te stellen en te voorzien van uw persoonlijke boodschap. Het team zorgt ervoor dat het geschenk mooi wordt verpakt en verzendklaar wordt gemaakt zodat de ontvanger op het moment van ontvangst al blij wordt verrast.

Marketing

Marketing manager, Marieke Overzier: “We verkopen geen product, we verkopen een invulling van de klantbehoefte.”
Een klant doorloopt een bepaalde reis, van behoefte aan een product of dienst tot aan de koop. In deze verschillende fases zichtbaar zijn via verschillende kanalen en invulling geven aan de behoefte op die er op dat moment is, is waar het voor marketing allemaal om draait. We optimaliseren dit proces door onze klanten telkens beter te leren kennen en aan te sluiten bij wat voor hen belangrijk is.

ICT

Operationeel manager, Mathijs Jansen: "Sytemen moeten een bijdrage leveren aan het doel, geen doel opzich zijn!"
Iedereen een goed gevoel bezorgen is waar wij dagelijks onze focus op hebben. Zowel voor de ontwikkeling van onze websites maar ook de interne systemen werken we dagelijks om een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring te realiseren.