Overslaan naar content

Manager Duurzaamheid

Nieuw-Vennep, Nederland€ 3.500 - € 5.400 per maandBedrijfsvoering

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Mensen en organisaties verbinden door het eenvoudig overbrengen van hun persoonlijke boodschap, zo bezorgen wij dagelijks een goed gevoel! Met onze websites Topbloemen.nl, Topgeschenken.nl, Toptaarten.nl en Topfruit.nl bedienen wij de particuliere en zakelijke klant met bloemen, taart & gebak, fruit, wijn, champagne, cadeaubonnen en nog veel meer geschenken die je geeft aan familie, vrienden, medewerkers en relaties. De Topwaarden die wij daarbij hanteren zijn: ondernemend, groei(end), overtreffend en nuchter!


(Ook) bij Topgeschenken is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een belangrijk thema dat onderdeel uitmaakt van de toekomstvisie. Hoe zorgen wij voor een actieve bijdrage aan onze integrale duurzaamheidsambities?


Om onze duurzaamheidsambities te verwezenlijken zijn wij op zoek naar een Manager Duurzaamheid (m/v).

Vereisten

Onze nieuwe topper

Ben je een enthousiaste topper die ervaring heeft in het opzetten, realiseren en doorontwikkelen van beleid op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Beschik je over minimaal HBO werk- en denkniveau met ervaring in het uitrollen van een duurzaamheidsstrategie en duurzaamheidsinitiatieven? Heb je ervaring met de MVO prestatieladder of vergelijkbare management- en rapportagetools binnen dit gebied? En ben je resultaatgericht, zelfstandig, analytisch en goed in de Nederlandse taal? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

 • Je bent hét aanspreekpunt voor stakeholders en daarbij verantwoordelijk voor het formuleren, integreren en deels uitvoeren van het organisatie brede duurzaamheidsbeleid
 • Je zet concrete acties uit, je monitort ze en stuurt (indien nodig) bij, waarbij je de benodigde budgetten en doorlooptijden bewaakt.
 • Je bereidt verslagen voor in aanloop naar de CSRD die in 2026 van kracht wordt voor onze organisatie
 • Je begeleidt de jaarlijkse externe duurzaamheidsaudit voor verslaglegging
 • Je houdt trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in de gaten en geeft advies aan de organisatie

De functie is nieuw, waarbij je zelfstandig te werk gaat. Alles dient nog (door) ontwikkeld te worden of is onontgonnen terrein. Je draagt bij aan innovaties en vernieuwingen op MVO- gebied en bent ambassadeur op het gebied van duurzaamheid. Er zal een directe samenwerking zijn met de Manager Bedrijfsvoering. Je werkt praktisch, compact en weet medewerkers te inspireren en resultaat te bereiken.


Wat bieden wij jou?

Naast het 8% vakantiegeld, de 24 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), de pensioenregeling, de personeelskorting, de gezellige borrels & uitjes en de ruimte voor persoonlijke groei, krijg je bij ons:

 • Vrij op je verjaardag en tijdens een bad hair day
 • Dagelijks vers fruit en een gezonde goed verzorgde lunch
 • Een laptop van de zaak
 • De mogelijkheid tot het kopen van vijf extra verlofdagen op jaarbasis
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Onbeperkt toegang tot Good Habitz voor je eigen ontwikkeling

Maar bovenal kom je terecht in een warme, informele werksfeer in een groeiende organisatie waar met hart en ziel wordt gewerkt aan het verbinden van mensen door het overbrengen van een persoonlijke boodschap.


Ben je net zo enthousiast als wij zijn? Upload dan jouw motivatiebrief en CV t.a.v. Ruben Gimpel en houd je telefoon in de gaten voor een belletje!


Gegevens
Topgeschenken Nederland B.V. | Noorderdreef 60 | 2153 LL | Nieuw-Vennep |
https://topgeschenken.nl/

Acquisitie door werving en selectie-, detacherings- of uitzendbureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Nederland
€ 3.500 - € 5.400 per maand
Bedrijfsvoering

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Nederland
€ 3.500 - € 5.400 per maand
Bedrijfsvoering

Het is prachtig om met ons team elke dag duizenden klanten te verrassen met geschenken!

Edwin van Arkel Founder & algemeen directeur