Overslaan naar content

Kwaliteitsmedewerker

Hybride
 • Nieuwegein, Nederland
€ 3.000 - € 3.400 per maandLogistiek

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Mensen en organisaties verbinden door het eenvoudig overbrengen van hun persoonlijke boodschap, zo bezorgen wij dagelijks een goed gevoel! Met onze websites Topbloemen.nl, Topgeschenken.nl, Toptaarten.nl en Topfruit.nl bedienen wij de particuliere en zakelijke klant met bloemen, taart & gebak, fruit, wijn, champagne, cadeaubonnen en nog veel meer geschenken die je geeft aan familie, vrienden, medewerkers en relaties. De Topwaarden die wij daarbij hanteren zijn: ondernemend, groei(end), overtreffend en nuchter!


Om onze positie als marktleider te versterken en ons bedrijf klaar te maken voor de toekomst, zullen wij in juli gefaseerd onze eigen logistieke distributiecentra openen in Nederland. We gaan meer activiteiten in-house en in eigen beheer onderbrengen. We streven ernaar om in 1,5 jaar tijd zo’n 9 warehouses op te zetten, inclusief een hoofdlocatie en verschillende sublocaties, verspreid over heel Nederland. Dit biedt jou de kans om hierin een bijdrage te leveren en om betrokken te zijn bij een groeiende organisatie.


Wat ga je doen?

In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de veiligheid- en kwaliteitsstandaarden in onze nieuwe warehouses. Het behalen van onder meer de certificaten ISO9001 en ISO27001 horen daarbij. Daarna aan jou de taak om de kwaliteit en veiligheid van de processen, activiteiten en systemen te bewaren.

Jouw voornaamste doel is ervoor te zorgen dat iedereen veilig werkt en strikt de arbovoorschriften naleeft. Je analyseert de processen, voert risicoanalyses uit bij veranderingen en implementeert concrete verbeteringen naar aanleiding van klachten. Door jouw inzet en uitleg weten medewerkers hoe ze adequaat kunnen handelen bij onverwachte situaties. Ze zijn bekend met de stappen die ze kunnen volgen om problemen op te lossen en zo snel mogelijk een veilige omgeving te creëren.


Je rapporteer je aan de Supply Chain Director, waarbij je werkzaamheden onder andere zullen zijn:

 • Opstellen en implementeren van veiligheids- en kwaliteitscontroleprocedures
 • Uitvoeren van interne audits om naleving van veiligheidsregels en kwaliteitsnormen te controleren en mogelijke problemen of tekortkomingen te identificeren
 • Creëren van draagvlak in de organisatie m.b.t. arbeidsveiligheid, arbeidsgezondheid, het leveren van hoge kwaliteit en duurzaamheid;
 • Nauw samenwerken met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat alle aspecten van de warehouses voldoen aan de hoogste normen;
 • Analyseren van gegevens en trends om potentiële problemen sneller te ontdekken en aanbevelingen te doen voor verbeteringen;
 • Coördineren van correctieve en preventieve maatregelen om problemen en fouten aan te pakken en herhaling te voorkomen;
 • Rapporteren aan het management over de prestaties en verbeteringen op het gebied van kwaliteit en veiligheid

Vereisten

Onze nieuwe topper

Wij zoeken een enthousiaste professional met een diepgaand begrip van het kwaliteits- en veiligheidsveld, gecombineerd met oog voor mensen, processen en duurzaamheid! Hou je ervan om jouw stempel te drukken op de kwaliteit én veiligheid van nieuwe activiteiten? Heb je goede analytische vaardigheden met een nauwkeurige werkwijze? Heb je kennis van kwaliteitssystemen en -methodologieën, het uitvoeren van audits en het opstellen van rapporten? Is het opstellen en volgen van een PDCA cyclus jou bekend en heb je ervaring in een vergelijkbare functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat bieden wij jou?

Naast het 8% vakantiegeld, de 24 vakantiedagen (o.b.v. fulltime), de pensioenregeling, de personeelskorting, de gezellige borrels & uitjes en de ruimte voor persoonlijke groei, krijg je bij ons:

 • Vrij op je verjaardag en tijdens een bad hair day
 • Dagelijks vers fruit en een gezonde goed verzorgde lunch
 • Een leaseauto, mobiel en laptop van de zaak
 • De mogelijkheid tot het kopen van vijf extra verlofdagen op jaarbasis
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Toegang tot Good Habitz voor je eigen ontwikkeling

Maar bovenal kom je terecht in een warme, informele werksfeer in een groeiende organisatie waar met hart en ziel wordt gewerkt om een waardevol gebaar over te brengen aan iemand die dat verdient.


Ben je net zo enthousiast als wij zijn? Upload dan jouw motivatiebrief en CV t.a.v. Emily de Wildt en houd je telefoon in de gaten voor een belletje!


Gegevens

Topgeschenken Nederland B.V. | Noorderdreef 60 | 2153 LL | Nieuw-Vennep |
https://topgeschenken.nl/

Acquisitie door werving en selectie-, detacherings- of uitzendbureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Hybride
 • Nieuwegein, Utrecht, Nederland
€ 3.000 - € 3.400 per maand
Logistiek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Hybride
 • Nieuwegein, Utrecht, Nederland
€ 3.000 - € 3.400 per maand
Logistiek

Het is prachtig om met ons team elke dag duizenden klanten te verrassen met geschenken!

Edwin van Arkel Founder & algemeen directeur