Overslaan naar content

Bezorger (m/v)

Op locatie
 • Nieuwegein, Nederland
€ 2.300 - € 2.900 per maandLogistiek

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Mensen en organisaties verbinden door het eenvoudig overbrengen van hun persoonlijke boodschap, zo bezorgen wij dagelijks een goed gevoel! Met onze websites Top bloemen.nl, Top geschenken.nl, Topt aarten.nl en Top fruit.nl bedienen wij de particuliere en zakelijke klant met bloemen, taart & gebak, fruit, wijn, champagne, cadeaubonnen en nog veel meer geschenken die je geeft aan familie, vrienden, medewerkers en relaties. De Topwaarden die wij daarbij handelen zijn: ondernemen, groei(end), overtreffend en nuchter!


Om onze positie als winstgevend te versterken en ons bedrijf klaar te maken voor de toekomst, zullen wij in juli onze eigen defecte distributiecentra openen in Nederland. We gaan meer activiteiten in eigen beheer en in eigen beheer onderbrengen. We streven ernaar om in 1,5 jaar tijd zo'n 9 warehouses op te zetten, inclusief een hoofdlocatie en verschillende sublocaties, verspreid over heel Nederland. Dit biedt jou de kans om hierin een bijdrage te leveren en om betrokken te zijn bij een organisatie.


Warehouse

Voor ons warehouse in Nieuwegein zijn wij op zoek naar een topper, die autorijden leuk vindt en graag een ander in het zonnetje zet. Het team zal bestaan uit een warehouse manager, warehouse teamleider, teamlead bloemen, bloembinders, logistiek medewerkers en bezorgers. Wij zijn maandag t/m zaterdag tussen 06:00 en 21:00 uur operationeel.


Wat ga je doen?

Iedereen een goed gevoel bezorgen! Dat is wat wij elke dag doen bij Topgeschenken.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele collega's, het team zal versterken. Samen met jouw collega's verzorgen jullie in verschillende diensten dat alle bestellingen op tijd worden bezorgd bij de ontvangers. Je werkzaamheden zullen zijn:

 • Klanten blij maken en een goed gevoel bezorgen
 • Bezorgen van de bestellingen
 • Ambassadeur zijn van Topgeschenken


Hoe ziet jouw dag eruit? 

Bij aankomst pak je een lekker bakkie koffie, help je waar nodig met het inladen van je bus, controleer je je route en ga je lekker op pad. Bij iedere locatie geef je het geschenk aan de deur af. Na de eerste route kom je terug, vul je je lunch en drinken en ben je weer paraat voor de tweede ronde!

Je bepaalt zelf hoeveel dagen per week je inzetbaar bent! Onze werkdagen zijn van maandag tot en met zaterdag van 06:00 tot 21:00 uur.

Vereisten

Onze nieuwe topper:

 • Is enthousiast en stapt altijd met het goed uit bed geweest
 • Vind het leuk om iemand in het zonnetje te zetten
 • Heeft een praktische instelling en een hands-on mentaliteit
 • Is energiek, representatief en mens-, klant- & servicegericht
 • Beheerst de Nederlandse taal voor een praatje aan de deur
 • Heeft een geldig Rijbewijs B en is woonachtig in de omgeving van Nieuwegein


Wat bieden wij jou?

Naast het 8% vakantiegeld, de 24 vakantiedagen (obv fulltime), de pensioenregeling, de personeelskorting, de uitjes en de ruimte voor persoonlijke groei, krijg je bij ons:

 • Vrij op je verjaardag en tijdens een 'bad hair day'
 • Dagelijks vers fruit en een heerlijk bakje koffie
 • Toegang tot Good Habitz voor je eigen ontwikkeling

Maar bovenal kom je terecht in een warme, informele werksfeer in een uitnodigende organisatie waar met hart en ziel wordt gewerkt om een ​​waardevol gebaar over te brengen aan iemand die verdient.

Ben je net zo enthousiast als wij zijn? Upload dan jouw motivatiebrief en CV tav Emily de Wildt en houd je telefoon in de gaten voor een belletje!

Op locatie
 • Nieuwegein, Utrecht, Nederland
€ 2.300 - € 2.900 per maand
Logistiek

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Op locatie
 • Nieuwegein, Utrecht, Nederland
€ 2.300 - € 2.900 per maand
Logistiek

Het is prachtig om met ons team elke dag duizenden klanten te verrassen met geschenken!

Edwin van Arkel Founder & algemeen directeur